Dunja Ilić: Raskinula sam, ali smo bivši i ja sada najbolji prijatelji!

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić: Raskinula sam, ali smo bivši i ja sada najbolji prijatelji!

Nakon što nas je sve šokirala svojom novom frizurom, Dunja Ilić je objavila da je ponovo solo i da je sa svojim bivšim dečkom ostala u odličnim odnosima:

- Raskinula sam ljubavnu vezu sa svojim dečkom, ali smo ostali najbolji prijatelji. To mnogo govori o njemu i meni. Nisam tužna, tako smo se dogovorili. Jako smo mladi. Zaleteli smo se u nešto za šta smo bili previše mladi. Jako se volimo kao najbolji prijatelji i želim da tako i ostane. Što se tiče ljubavnog statusa, više nikada neću pričati o ljubavnim vezama – kaže Dunja.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostali prijatelji: Dunja Ilić raskinula sa dečkom!

Izvor: Svet, 12.Feb.2013, 10:31

Nakon što nas je sve šokirala svojom novom frizurom, Dunja Ilić je objavila da je ponovo solo i da je sa svojim bivšim dečkom ostala u odličnim odnosima. “Raskinula sam ljubavnu vezu sa svojim dečkom, ali smo ostali najbolji prijatelji. To mnogo govori o njemu i meni. Nisam tužna, tako smo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.