Dunja Ilić: Samo idioti razmišljaju o celulitu!

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić: Samo idioti razmišljaju o celulitu!

Nakon privatnog video snimka, na internetu je isplivala i fotografija Dunje Ilić na kojoj se vidi da na butinama ima dosta celulita. Pevačicu su ovi natpisi prilično iznervirali, pa je rešila da odgovori svim onima koji se bave stanjem njenog celulita.

- Ma da li je moguće da se mediji po Balkanu bave pitanjem imam li ja celulit ili nemam? Pa zaista nisam idiot i nemam toliko praznog vremena niti kompleksa da gledam kako ću sesti,sta ću pojesti i fotošopiram svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svoju sliku. Aman ljudi,družite se,uživajte ne bavite se marginalnim stvarima. Ja bih recimo na toj slici prvo primetila svoj osmeh a neki drugi su primetili celulit. To dovoljno govori ko je kakav – napisala je Dunja.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dunja Ilić: Samo idioti razmišljaju o celulitu!

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Feb.2013, 00:36

Nakon privatnog video snimka, na internetu je isplivala i fotografija Dunje Ilić na kojoj se vidi da na butinama ima dosta celulita. Pevačicu su ovi natpisi prilično iznervirali, pa je rešila da odgovori svim onima koji se bave stanjem njenog celulita. - Ma da li je moguće da se mediji po Balkanu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.