Dugo sam čekao na ovu priliku...! DJ Neba iz Zadruge objavio divne vesti - Videćemo ga SA NJOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 21:57

"Dugo sam čekao na ovu priliku...!" DJ Neba iz "Zadruge" objavio divne vesti - Videćemo ga SA NJOM!

Radi se o jednoj vrhunskoj srpskoj pevačici i zvezdi!

Nenada Živića, širokom auditorijumu poznatog kao DJ Neba, javnost je upoznala u rijalitiju "Zadruga", jer bez njega zadrugarima boravak na imanju u Šimanovcima ne bi bio isti.

Ukoliko niste obratili pažnju, Neba već duži period svojim miksevima hitova dovodi atmosferu do usijanja svakog utorka na žurci, a sada pretenduje i da osvoji predstojeće leto.

Kako je otkrio za jedan domaći portal, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DJ Neba je spremio pravu poslasticu za sve obožavatelje koji ga slušaju i prate njegov rad, i to bombastičnu saradnju sa našom veoma poznatom pevačicom.

- Dugo sam čekao na ovu priliku, i evo, konačno, da najavim pesmu. Trebala bi da ugleda svetlo dana sledećeg meseca, a pre toga će se naći na društvenim mrežama Deezer, Spotify, TikTok, Instagram. Pesma nosi naziv "Loco"  i moram da kažem da pretenduje da bude pravi letnji hit, jer su je radili ljudi koji prave pesme za "Zed generaciju", a opšte je poznato koja se ekipa tu nalazi. Svakako je uz sve ovo i moja velika želja, a i neki redosled nalaže duet. Moram priznati da je veliki broj estradnjaka sa kojima sam sarađivao već i sa kojima bi svakako želeo duetsku saradnju, ali dok ne potvrdim neka ostane mala tajna. Reci ću samo da se radi o jednoj vrhunskoj srpskoj pevačici i zvezdi. Ono što je kod mene ustaljeno je naravno "Zadruga" utorkom, gde svaki put napravimo vrhunsku atmosferu sa poznatim pevačima i pevačicama - rekao je Neba za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.