Duboki dekolte i GO STOMAK: Zlata Petrović zasijala na Slobinom veselju i progovorila o ŽENIDBI SINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:55

Duboki dekolte i GO STOMAK: Zlata Petrović zasijala na Slobinom veselju i progovorila o ŽENIDBI SINA (FOTO)

Njen izgled privukao ogromnu pažnju.

Estrada se večerassjatila na proslavi koju je Sloba Radanović organzivao kako bi proslavio 1. rođendan sina Damjana, ali i tajnu svadbu od pre dve godine, te nema sumnje da će se odlično provesti.

Kako to obično biva, makar kod poznatih, osim uže i šire familije i prijatelja, dođu i javne ličnosti.

Takav je slučaj i sada, te su se večeras pojavili mnogi. Od Radiše Trajkovića Đanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , preko Baje Malog Knindže, pa sve do pevačice Zlate Petrović, koja je večeras zasijala.

Ona se na gala proslavi pojavila u dekoltiranoj zlatnoj odevnoj kombinaciji i nije skidala osmeh sa lica.

Tu su i uske pantalone, ali i korset, koji je kupila pre 30 godina, koji je istakao njen bujni dekolte, a pevačica je pokazala i goli stomak.

Društvo joj je pravio sin Jovan, kog je dobila u braku sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, a na pitanje kada će da ga oženi pevačica je rekla sledeće:

- Pa evo, on je sada pobegao... Što se mene tiče, ja bih odmah večeras da ga oženim, ali dobro, mlad je, ima 24 godine. Završava četvrtu godinu, ima devojčicu, vole se, lepo im je. Nije ni urgentno da treba tako rano da se uzimaju - rekla je.

Detaljije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.