Druže, da li si ti normalan? - Zola prodao i izdao Janjuša: Uključen Asmin u čitavu priču

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 19:41

"Druže, da li si ti normalan?" - Zola prodao i izdao Janjuša: Uključen Asmin u čitavu priču

Asmin je odlučio da propita i ispita sve.

Otkako se Miljana Kulić vratila u "Elitu" iznela je razne detalje iz privatnog života Lazara Čolića Zole, ali pored toga veliku pažnju je privuklo što je rekla kako se čula sa Asminom Durdžićem.

Kulićeva je u jednom razgovoru navela kako je Asmin od Zole tražio da rastavi Aneli Ahmić i Marka Janjušuševića Janjuša, što izgleda nije tačno.

Durdžić je stupio u kontakt sa Zolom, a prepise je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javno objavio, u kojim Čolić kaže da Miljana priča laži, pa mu dao vetar u leđa za njegovu vezu sa Stanijom Dobrojević.

Šta ti pričaš da sam ja tebe zvao da razdvojiš Aneli  i Janjuša? - upitao je Asmin Zolu, a on mu je odgovorio:

Druže, jesi li ti normalan? Ti nam pričao sve najgore o Aneli i govorio kako se srećan jer si uspeo da je se rešiš i nađeš ženu poput Stanije, pusti Miljanu i njene boleštine to radi namerno jer želi da ja uđem bato, a meni puca k*rac za njima svima nastavljam dalje svojim životom. Poz za tebe i budi dobar prema Staniji! Šta god ljudi pričaju ona ti je žena mangup. Pozdrav - napisao je Čolić.

Hvala brate, vidim sve poludelo. Ova ušla i slala sve iste sekunde - dodao je Asmin Durdžić uz emotikone koje plaču od smeha.

Inače, na društvenim mrežama smatraju da je Zola sopisivanjem sa Asminom prodao prijatelja Janjuša, zbog indirektnog rata koji njih dvojica vode dok je bivši košarkaš u rijalitiju.

Nakon toga Asmin je dodao još jedan komentar:

- A Sinišu sam zvao i tražio sam broj od Marije da joj objasnim neke stvari pogotovo za pljuvačine koje je njena kćerka izgovarala. Mada je Marija bila jako kulturna i pristojna. I da se razumemo ko god je pljuvao u "Eliti" meni voljene osobe kad izađu imaće razgvoor sa mnom. Mića i Marko Đedović će imati poseban razgovor - poručio je Durdžić putem svog profila na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Instagram/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.