Drugi put za mesec dana: Toni Braxton ponovo u bolnici

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi put za mesec dana: Toni Braxton ponovo u bolnici

Toni Braxton zbog bolesti ponovo u bolnici (foto: Wenn) Toni Braxton je tokom vikenda ponovo morala u bolnicu i to drugi put za mesec dana, te je zbog zdravstvenih tegoba odložila koncert u Klivlendu. Pevačica je u petak nastupila u Kanzas Sitiju, ali joj je dan kasnije pozlilo zbog čega je prebačena u lokalnu bolnicu. 49-godišnja Toni dugo godina boluje od lupusa, i ranije ovog meseca je usled komplikacija sa bolešću bila u bolnici. Na sreću, njen portparol je izjavio da pevačicino stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nije ozbiljno. Braxtonova je u jednom intervjuu opisala kako izgleda borba sa ovom autoimunom bolešću. “Nekim danima mogu da izdržim kao da mi nije ništa, a nekad mogu samo da ležim u krevetu po ceo dan. To vam je otprilike kao da ste svaki dan prehlađeni”, rekla je ona. Uprkos bolesti, Toni je nedavno krenula na turneju, a organizatori kažu da njeni zdravstveni problemi neće ugroziti ostale zakazane koncerte.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Drugi put u mesec dana: Pevačica ponovo završila u bolnici

Izvor: Press, 17.Okt.2016

Toni Brekston ponovo je završila u bolnici, po drugi put za samo mesec dana, zbog čega je odložila koncert u Klivlendu. . foto: blic.rs. Slavna pevačica (49) nastupila je u petak u Kanzas Sitiju pre nego što joj je pozlilo,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.