Dru jedva čeka 40. rođendan: Konačno se osećam dobro u svojoj koži

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dru jedva čeka 40. rođendan: Konačno se osećam dobro u svojoj koži

Svi pomalo strahujemo od poznih godina, a dame, naročito one iz sveta poznatih, na sve moguće načine pokušavaju da sakriju njihov broj, kao i da se na sve moguće načine podmlade. Pa ipak, to ne važi i za glumicu Dru Barimor koja će za nekoliko meseci napuniti četrdeset godina, a kako kaže, taj dan nestrpljivo čeka.
Lepu glumicu pojam starenja nimalo ne brine, i ova majka dvoje dece jedva čeka da zakorači u petu deceniju života.
”Toliko sam uzbuđena. Konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se osećam dobro u svojoj koži, i reći ću vam zašto je tako – uvek sam se psihički osećala starije nego što jesam. Oduvek sam bila isuviše zrela za svoje godine. Tek sa 40 moći ću da kažem da se osećam u skladu sa svojim godinama. Tada će sve imati smisla”, objasnila je glumica i dodala da veliku podršku nalazi u glumcu Vilu Kopelmanu, i da joj mnogo znače kćerke Oliv i Frenki.
“Mnogo sam srećna. Brak je nešto divno, a deca najbolje od svega. Volim ih sve!”, zaključila je glumica.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.