Dramatično: Takmičarka Elite HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI, jedna objava razjasnila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:55

Dramatično: Takmičarka "Elite" HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI, jedna objava razjasnila sve

Zabrinula mnoge!

Popularna bivša takmičarka "Elite", Vivien Kurtović, nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu da je visoku dobila temperaturu.

Ova hrabra objava izazvala je veliku pažnju i brigu među njenim vernim pratiocima, koji su joj pružili podršku i poželeli joj brz oporavak.

Nakon što je podelila svoje zdravstveno stanje, Vivien je primila veliki broj poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem od svojih pratioca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njeni verni fanovi su iskazali veliku brigu za njen dobrobit i poslali joj reči ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Bivša učesnica rijaliti programa "Elita", Vivien Kurtović, nedavno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Publika je odlučila da ne glasa za nju i da je izbaci napolje.

Nakon što je napustila rijaliti, Vivien je saznala da je njen brat koji je živeo u inostranstvu ubijen. Njena porodica nije želela da govori o ovoj tragediji nego su čekali da izađe iz "Elite" i da joj saopšte tu informaciju. Nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku.

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govorila je Vivien za Republiku, pa se osvrnula na povratak u Elitu:

- Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne... - priznala je Vivien za Republiku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.