Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u ZADUZI: Tara Simov BEŽI iz rijalitija nakon svađe sa MATEJOM!

Tara Simov htela je da pobegne iz “Zadruge” nakon svađe sa Matejom Matijevićem! – Pusti me da odem, ako nismo zajedno, ne želim da budem ovde – govorila je Tara. – Nećeš ti nigde, Tara, smiri se – govorio je Matijević. Tara je uporno lupala na vrata velelepnog imanja, dok je obezbeđenje bilo na svojim The post Drama u ZADUZI: Tara Simov BEŽI iz rijalitija nakon svađe sa MATEJOM! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tara načisto poludela zbog raskida sa Matejom! Dobila napad besa, pa krenula da beži iz Zadruge

Izvor: Svet, 28.Jan.2020

Tara Simov dobila je napad besa kada je shvatila da se Mateja Matijević neće pomiriti sa njom. Ona je lupala na vrata i govorila da više ne želi da bude u rijalitiju.. “Pusti me da odem, ako nismo zajedno, ne želim da budem ovde”, govorila je Tara.. Nećeš ti nigde, Tara, smiri se”, govorio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.