Dragojevići su je UPROPASTILI, Dejan je NAMERNO PROVOCIRA! Dalilina ROĐAKA progovorila o sukobu sa Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 01:25

"Dragojevići su je UPROPASTILI, Dejan je NAMERNO PROVOCIRA!" Dalilina ROĐAKA progovorila o sukobu sa Carem

Razvezala jezik!

U "Zadruzi" desio brutalan sukob Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, Caru je zasmetalo Dalilino ponašanje u tokom žurke jer mu nije posvetila dovoljno pažnje, pa su se njih dvoje posvađali.

Tom prilikom novinari su stupili u kontakt sa Dalilinom rođakom koja je bila vidno nervozna zbog cele situacije koja se desila poršle noći. Nju su zamolili da prokomentariše Dalilin sukob sa Carem, ali i odnos sa Dejanom:

- Ono sinoć stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bih komentarisala, jednostavno alkohol je učinio svoje. Ubeđena sam da je neko rekao Filipu nešto protiv Dalile i da je on zato onako reagovao. Znam ja svoju rođaku, ona je Cara baš zavolela, ali i on nju. Imaju strah da ne izgube jedno drugo, i zbog toga prave taj nevidljivi zid da se totalno prepuste jedno drugom. Plaše se da će biti povređeni, ali ja znam da neće. Zaboraviće se sve sukobe a njihova ljubav će pobediti sve dušebrižnike - prokomentarisala je Dalilina rođaka sukob Dalile i Cara.

- Ja ne mogu da verujem šta se dešava tamo. To je sve maslo Dragojevića, oni su je upropastili. Dejan je namerno provocira pa joj pravi problem sa Filipom, a da ne pominjemo to da je isti taj Dejan namerno ušao u vezu sa onom Aleksandrom da bi napakostio i Dalili i Car. Sramota! Sve bih dala da mogu da sklonim nju i Filipa da budu sami i da uživaju u njihovoj ljubavi - rekla je Dalilina rođaka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.