Dragana u suzama iznela ZASTRAŠUJUĆE DETALJE o životu sa bivšim suprugom, pa otkrila: PLAKALA sam na dan svadbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 07:59

Dragana u suzama iznela ZASTRAŠUJUĆE DETALJE o životu sa bivšim suprugom, pa otkrila: "PLAKALA sam na dan svadbe"

Teške uspomene.

Emisija "Narod pita", u kojoj su sinoć učestvovale Milica Kemez i Dragana Mitrović, privukla je veliku pažnju gledalaca.

Ipak, koliko su ih hvalili, gledaoci su ih toliko i kritikovali, a jedan gledalac je izjavio kako ga je rastužila Milica.

- Da li ona zna uopšte šta je ljubav? Ti živiš u nekoj mašti. Kako da stvoriš porodicu sa osobom koja te maltretira? Ne treba ti to - pričao je gledalac.

- Ne mislim da bi to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako bilo - rekla je Milica.

- Budi pametna, ne bi smela to da dozvoliš sebi. Znaš kad je on čovek, on je čovek iz daleka. On da ti bude suprug? Napraviće ti dete, šutnuće te, i ti ćeš da živiš u nekoj zabludi. Spašavaj sebe - nastavio je gledalac.

Nakon uključenja, zadrugarke su pogledale novi video prilog, gde su prikazani konflikti Milice i Bore, ali u kome su upleteni i Dragana, Mišel i Aleksandra.

- Jesi stupila u kontakt sa svojim bivšim mužem? Je l' se kaješ što nisi reagovala ranije? - pitao je Darko Draganu.

- Nisam stupila u kontakt sa njim. Bilo je svega, sve što sam rekla je istina. Štitila sam ga, zbog svoje porodice. On mi je prvi šamar udario kad sam bila trudna. Par puta sam se razdvajala, pa sam se vraćala. Džabe su mi pričali, to je neki začarani krug, volela sam ga, ništa mi nije bilo bitno. Prvi put sam otišla preko kad sam sumnjala nešto. Bilo je svega, otišla sam od njega, pravio mi je problema, sačekao me na poslu, strpao me je u auto, maltretirao me je. Šefica me je poslala u policiju da ga prijavim. On je rekao da nema potrebe za zabranom prilaska, pa je obećao da će me ostaviti na miru. Dala sam otkaz, bila sam jedno vreme kod svojih, i tad mi je drugarica rekla da moram da promenim nešto. Da bi mi pomogla, tako sam i otišla. I kad sam na more išla, došao je i opet me maltretirao. Toliko je bio glasan, da je komšija pored došao, pa sam smirila situaciju. A onda se nastavilo, pa je policija došla. To nije ljubav, evo ljubav je ovo što mi pruža Stefan. Bilo je i straha, i to što je sebe uvek stavljao iznad mene. Uvek me je ponižavao - ispričala je Dragana.

- Je l' čuvaš slike sa svadbe?

- Čuvala sam ih do pre neko veče, i pred Stefanom sam izbrisala sve. Ja sam i za svadbu plakala, jer me je izveo ispred i izvređao. Kad sam se vratila, sestra je primetila. Ja sam tad bila u četvrtom mesecu - nastavila je Dragana.

- Ja sam imala najstariju sestru koja je umrla. Moja majka je to drugačije podnela, plakala je kad je iša na groblje, dok je otac proživljavao na drugi način. Ali to ne znači da je bio alkoholičar. Desilo se to da smo imali gomilu problema, on nije nikad bio tu, nalazila sam mu tragove na košulji. Imala sam napade anksioznosti - ispričala je Dragana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.