Dragana sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu: Ovo je moja poslednja arena! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 22:33

Dragana sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu: Ovo je moja poslednja arena! 

Obratila se publici na početku svog drugog koncerta.

Dragana Mirković nakon prvog spektakularnog koncerta u Areni večeras nastavlja sa svojom publikom u prestonici da slavi jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni.

Vidno emotivna, sa setom muzička zvezda na početku muzičkog spektakla emotivno se obratila svojoj publici u prepunoj Štark areni.

-Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove 4 decenije moje karijere. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ućiće u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u Beogradskoj arena koji ću održati.

Kao što je poručila da je ovo poslednji koncert koji će održati u Areni, publika je bila svesna da svedoči istorijskom trenutku. Svi su se stopili u jedno, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je bila teško opisati rečima.

Dragana je bila u svom elementu, prenoseći svoju strast i ljubav prema muzici direktno u srca svih prisutnih.

Njena muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, a večerasnji koncert će biti zauvek upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u istoriji Beogradske Arene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.