Dragana i Edo opleli po OVOJ zadrugarki sa Brendonom, a onda su se prepustili strastima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2020, 22:42

Dragana i Edo opleli po OVOJ zadrugarki sa Brendonom, a onda su se prepustili strastima! (VIDEO)

Ona će im ovo zameriti.

Branislav Radonić Brendon se probudio iz popodnevne dremke, i odmah otišao da se žali Dragani Mitar i Edisu Fetiću na Zoricu Marković, koja mu je zamerila na stvarima koje drži iza kreveta. Ni njih dvoje nisu krili netrpeljivost, naročito Fetić, koji skoro pa svakodnevno ima neku svađu sa pevačicom.

Ali, to nije poremetilo Draganu i Eda da uživaju u svojoj preljubi. Čim je Brendon izašao iz paba, njih dvoje su počeli da razmenjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nežnosti, iako su i danas naišli na osudu cimera zbog šokantnih stvari koje su iznosili u radio-emisiji "Sprrrdnja", čija je tema bila "Blam".

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.