Dragana Mitar po izlasku iz Zadruge lila suze u emisiji: “Sedam godina sam trpela, ne mogu više!”

Izvor: Svet, 15.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mitar po izlasku iz Zadruge lila suze u emisiji: “Sedam godina sam trpela, ne mogu više!”

Dragana Mitar je odmah po izlasku iz “Zadruge 2” otkrila da se razvodi od supruga Siniše.
Sada je javno progovorila o problemima koji su se dešavali u poslednjih mesec i po dana. Zbog svih ovih emotivnih promena,  rasplakala se u emisiji uživo.
Ona je u emisiji “Zadruga – Narod pita” ispričala da se sa Sinišom 10. juna  posvađala, a on je izgovorio mnogo pogrdnih reči i bio je neprijatan prema njoj.
Njegov predlog je bio da dete viđam tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sata svake srede. Ja mislim da je to njegova mržnja. Mislim da je on otac monstrum ako želi da dete odvoji od majke. Dranje, urlanje, mi smo se razdvojili u dva stana, ali on je i dalje dolazio kod mene. Da me napada psihički, ekonomski nema potrebe, zašto bih ja bila na ulici, a on da meni glumi neku moć? – rekla je Dragana kroz suze.
Smučilo mi se više da ćutim. Sedam godina sam trpela, ja sam podnela krivičnu prijavu. To su neke poruke od prošle godine, sve što budem imala sa njim rešavaću preko suda. Ja sam njega javno tužila za pretnje, ja imam poziv socijalne službe. Desilo se to što se desilo, ja želim da se zahvalim brzoj reakciji nadležnih službi na svemu i ne želim sada još da govorim o tome. Sve je bilo super, otišli smo na more, ali ja ne znam šta se desilo sa njim. Neću da pričam ružno o njemu, otac je Jovanov, ali što se mene i njega tiče, naša priča je završena – navela je bivša modelsica.
The post Dragana Mitar po izlasku iz Zadruge lila suze u emisiji: “Sedam godina sam trpela, ne mogu više!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.