Dragana Mirković zaposlila sestru i poverila joj bitne poslove!

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković zaposlila sestru i poverila joj bitne poslove!

Mnogi nisu znali da folk zvezda ima sestru, koja na nju veoma liči. Pevačica Dragana Mirković zaposlila je sestru i poverila joj bitne poslove! Upoznajte sestru Dragane Mirković! 

Uprkos tome što je jedna od najvećih muzičkih zvezda kod nas, pevačica Dragana Mirković svoj privatni život nikada ne ističe u prvi plan. Brojni detalji iz njenog porodičnog života i dalje su misterija za njene fanove, od kojih mnogi nisu ni znali da ima sestru sa kojom čak i radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Pevačicina sestra Dušica Krumov je ujedno i njena najveća podrška i zaposlena je kao direktor na Draganinoj muzičkoj televiziji. Obavlja sve važne poslove kada ona i njen suprug nisu u mogućnosti, a svi kažu da je neverovatno koliko liče.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li liče: OVO JE ROĐENA SESTRA Dragane Mirković

Izvor: Story, 12.Nov.2019

Pevačica Dragana Mirković pored supruga Tonija Bijelića i dvoje dece Marka i Manuele, kao najveću podršku u životu ima i sestru. Naime, Dušica Krumov je Draganina desna ruka i na televiziji poznatog para obavlja sve važne poslove kada oni to nisu u mogućnosti. Kako izgleda Dušica i da...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.