Dragana Mirković visoka deset metara izašla iz ekrana usred Arene: Regionalna zvezda počela spektakl u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:39

Dragana Mirković visoka deset metara izašla iz ekrana usred Arene: Regionalna zvezda počela spektakl u Beogradu

Gago, srećan jubilej!

Dragana Mirković je spektakularnim koncertom otpočela proslavu 40 godina blistave karijere oborivši rekord Štark arene u poseti, ali i postavila nove standarde kada su specijalni efekti u pitanju.

Na samom početku, sve ljude koji su preuzeli njene specijalne filtere sačekala je Dragana koja im je direktno sa krova Arene slala poljupce, da bi potom sam početka bio još veličanstveniji.

Nakon dirljivog govora kojim se obratila fanovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zahvalila za 40 godina podrške, Dragana visoka deset metara izašla je iz ekrana, da bi se potom pojavila i na samoj bini dočekana ovacijama.

U publici je nastao delirijum a potom je Dragana još jednom pokazala koliko srce ima podsetivši publiku da je čitava turneja humanitarnog karaktera i da će svi kocerti u Srbiji biti u saradnji sa „Srbi za Srbe usmereni ka onima kojima je to najpotrebnije dok će u regionu takođe dodeljivati humanitarnu pomoć u saradni sa lokalnim organizacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.