Dragana Mirković spektakularnim koncertom u Areni zaokružila 30 godina karijere! (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković spektakularnim koncertom u Areni zaokružila 30 godina karijere! (Video)

Dragana Mirković održala je pravi spektakl sinoć u prepunoj Kombank areni u Beogradu, pred više od 20.000 ljudi koji su uživali u sjajnoj večeri.

Koncert folk pevačice Dragane Mirković je trebao da počne još u 20 časova, međutim zbog velikog interesovanja publike, pevačica je izašla na scenu tek sat vremena kasnije pred više od 20.000 ljudi.

Iako je koncert legendarne folk pevačice trebalo da počne u 20 sati, Dragana je zbog velikog interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << publike na binu izašla sat kasnije, poklonivši se pred 20.000 obožavalaca.

Prvo se arenom orila pesma "Jedini moj", kojom je Dragana započela druženje sa publikom, i to bez benda, pa je ugođaj u Areni bio potpun dok su popularna Gaga i publika pevali u glas i na samom početku obećali fantastičan provod.



Koncert "lučeta iz Kasidola", kojim je ujedno proslavljen i jubilej od trideset godina uspešne karijere, prisustvovale su brojne javne ličnosti, kako Draganine kolege, tako i mnogi drugi. Među publikom našli su se i Jelena Karleuša, Marko Bulat, Zorica Brunclik i Kemiš, Haris Džinović, Neda Ukraden, Ana Nikolić, Lepa Brena sa porodicom te mnogi drugi.

"Dragana je odavno trebala da napravi ovako veliki solistički koncert u Beogradu. Volim sve njene pesme, a još bitnije je da volim Draganu kao čoveka. Zaista mi je mnogo pomogla u karijeri", rekla je za "Blic" Jelena Karleuša, koja je nedavno iznela u javnost i podatak da joj je upravo Dragana finansijski pomogla oko izdavanja albuma prvenca.



Draganini gosti na bini sinoć su bile sve same velike zvezde. Zapevali su tako sinoć i "Plavi orkestar", Hari Mata Hari, Hose Felisijani, Rada Manojlović i dens grupa "Beat sreet", sa kojom je na početku karijere imala dugogodišnju saradnju.

Nedavno se popularna Gaga rasplakala pred gledaocima u emisiji "Amidži šou", kada su joj fanovi posvetili pesmu, a sinoć je u Areni zaplakalo više stotina ganutih srca. U jednom je trenutku podignut i veliki transparent sa porukom "Jenda ljubav, jedno vreme, jedna istina"... Dirljiv prizor koji će Dragana sigurno dugo pamtiti.



Spektakl je sinoć trajao puna tri sata. Publika je uživala u svakoj noti, a u komunikaciji sa fanovima Dragana je još jednom dokazala zašto je dugi niz godina omiljena među pevačicama.

Autor: B.B.

Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.