Dragana Mirković spasila Radu da se ne izblamira najstrašnije!

Izvor: Svet, 13.Jan.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković spasila Radu da se ne izblamira najstrašnije!

Da li zbog prekida sa nastupima, zbog problema sa glasnim žicama, ili iz nekog drugog razloga, Rada Manojlović je u emisiji kod Lee Kiš prekinula plejbek, kada je čula početne taktove pesme za koju je čak pomislila da nije njena!
Kako SCANDAL! saznaje, pevačica je zaustavila snimanje pošto na trenutak nije prepoznala uvodnu melodiju, tvrdeći da su pogrešili u režiji. Tada je Dragana Mirković, koja je takođe gostovala u emisiji, dobacila Radi da taj početni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << deo postoji samo u spotu, ali da nije snimljen na CD-u.
Izgleda da Dragana veoma dobro poznaje rad svoje mlađe koleginice, koja je bila i gost na njenom nedavnom koncertu. Zabuna je ubrzo rešena, a Rada je nastavila svoj nastup.
Izgleda da će posle odmora morati da obnovi gradivo!
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.