Dragana Mirković se hitno oglasila i poslala jasnu poruku Dari Bubamari! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2024, 22:01

Dragana Mirković se hitno oglasila i poslala jasnu poruku Dari Bubamari! (FOTO)

Dragana Mirković hitno se oglasila, nakon izjave Dare Bubamare da je stupila u kontakt sa njenim bivšim suprugom Tonijem Bijelićem i poslala joj jasnu poruku.
Dara je javno izjavila da je pokušala stupiti u kontakt sa Tonijem radi rešavanja nekih administrativnih pitanja, ali je istakla da bi bila spremna da posreduje u pomirenju Dragane i Tonija. Ova izjava izazvala je znatiželju javnosti, a nakon toga, Dragana je na svom Instagram profilu reagovala na jedan od Darinih objava, stavljajući emotikon srca. Ovo gesto jasno je nagovestio bliskost između ove dve pevačice.
Ipak, iako su mnogi pomislili da će Dragana burno reagovati na ovakve Darine izjave, legendarna pevačica je još jednom pokazala...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.