Dragana Mirković priznala bez čega ne može!

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković priznala bez čega ne može!

Pevačica Dragana Mirković provela je 8. mart na Jahorini, gde je pevala pred nekoliko hiljada ljudi i to prvi put u svojoj karijeri. Priznala je bez čega ne može.

 U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" pevačica je istakla koliko joj je drago što je na tom mestu, te otkrila kako njena publika utiče na nju:

"Ja napravim prvi deo koncerta, a onda nastavim sa publikom, to mi je nekako najslađe. Najlepši deo zbog čega vredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prevaliti tolike kilometre jesu koncerti i divna publika."

Dragana je priznala da postoji jedna stvar koju uvek ima pored sebe i ne sklanja je sve dok ne ode na odmor:

"Ja u svojoj spavaćoj sobi imam jedan kofer i on je uvek tu, samo izvadim stvari, stavim nove i to je to. Tako mora. Kad imam pauzu, a znam da je imam po mesec dana, e onda tek spustim kofer."

Pre mnogo godina Dragana je bila deo legendarnog "Južnog vetra" a uskoro će oni koji su ga činili da se okupe i nastupe zajedno. Ipak, jedan član više nije među nama:

"Pevaću sa Šemsom, Kemalom, Miletom i ja ću od srca posvetiti taj koncert našem dragom Sinanu."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PRESTAJE DA SE BAVI PEVANJEM?! Severina priznala da bi volela da radi SAMO OVO!

Izvor: Svet, 11.Mar.2019, 12:22

Pevačica Severina Kojić nastupila je za Dan žena na Zlatiboru, gde je napravila spektakl za pamćenje. Ona je nedavno objavila novi album “Halo” te je bila željna da pred publikom predstavi svoje pesme koje su se već zavrtele.. . . . . . . Ona je razgovarala sa ekipom emisije “Premijera...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.