Dragana Mirković nije više sama u dvorcu: Odlučio je ipak da se vrati! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2024, 14:36

Dragana Mirković nije više sama u dvorcu: Odlučio je ipak da se vrati! (FOTO)

Dragana Mirković, koja je nedavno iznenadila javnost objavom da se razvodi od Tonija Bijelića i da sada živi sama u dvorcu nedaleko od Beča.

Prema njenim rečima, Dragana već tri godine ne deli isti dom sa bivšim suprugom, a nakon raspada njihove ljubavne priče, lijepo imanje je ostalo njoj. Iako su njihova deca već ranije napustila roditeljski dom i sada žive u odvojenim stanovima u Beču dok studiraju, sin joj se sada vratio i pravi joj društvo.

 @marko.bijelic1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << #markobjelic #draganamirkovic #viral #song #fyp@Dragana Mirković ♬ Sto ću čuda učiniti - Dragana Mirković & Južni Vetar

Marko Bijelić se vratio majci u dvorac. Već nakon objave razvoda, dao je do znanja da je na majčinoj strani tako što je prestao pratiti oca na Instagramu.

 Na svom Instagram profilu, Marko je otkrio da se nalazi u dvorcu blizu Beča, a na ekranu njegovog laptopa bila je otvorena stranica sa nastupima njegove majke.

Slične vesti: ​Sloboda Mićalović zabrinula fanove: Objavila fotografiju iz bolničke postelje (FOTO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.