Dragana Mirković nije jedina! Naša pevačica poseduje dvorac u Nemačkoj: Od luksuza se PADA U NESVEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 20:53

Dragana Mirković nije jedina! Naša pevačica poseduje dvorac u Nemačkoj: Od luksuza se PADA U NESVEST

Velelepno zdanje pojavilo se u jednom od pevačicinih hitova.

Pored imovine koju poseduje u Beogradu, porodica pevačice Jane Todorović u svom vlasništvu ima i dvorac u Nemačkoj koji je pre nekoliko godina kupio njen svekar, biznismen Sveta Todorović.

Jana je o ovoj temi samo površno govorila u medijima, ali se zna da se dvorac se zove Kago Todorović i da je urađen u baroknom stilu, što su ljudi imali priliku da vide u jednom njenom spotu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
-Nemam ja dvorac. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pesmu. To je dvorac mog svekra, kupio ga je pre pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelepo je tamo, zaista – rekla je Jana svojevremeno za domaće medije.

Prema nekim navodima koji su osvanuli u medijima, vrednost ovog dvorca je procenjena na preko deset miliona evra, a osim velikog placa, nalazi se i privatno jezero sa pogledom na prirodu i okolinu.

Podsetimo, Jana je posebno vezana za porodicu supruga Ivana, pa tako često svi zajedno borave u Nemačkoj gde roditelji njenog supruga žive.

Janina svekrva takođe je uspešna poslovna žena, pa u Minhenu poseduje lanac kozmetičkih salona.

Inače, nedavno se spekulisalo da je porodica Todorović pre dve godine kupila ceo sprat u jednom luksuznom naselju u Beogradu i da su za to izdvojili preko dva miliona evra, ali Jana ove priče nikada javno nije potvrdila.

Srbija Danas/Grand/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.