Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković je dugo krila sina – Sada konačno možemo da upoznamo MISTERIOZNOG Marka!

Dragana Mirković u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem ima dvoje dece – sina Marka i ćerku Manuelu, a oboje se veoma retko eksponiraju u javnosti i vode živote iza zatvorenih vrata. Nedavno se osamnaestogodišnji Marko ipak pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj. Folk diva kaže The post Dragana Mirković je dugo krila sina – Sada konačno možemo da upoznamo MISTERIOZNOG Marka! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gori Instagram! Posle vesti da su je PROTERALI, Anastasija se oglasila sa Tajlanda!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020

Anastasija Ražnatović odmara sa dečkom Đorđem Kuljićem na Tajlandu i reklo bi se, uživa maksimalno! Pevačica je otputovala u toplije krajeve kako bi uživala u suncu i ljubavi, a na ovoj egzotičnoj destinaciji lepa Cecina ćerka će proslaviti i Dan zaljubljenih. Dragana Mirković je dugo krila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.