Dragana Mirković je ćerki dala ime po popularnoj pevačici! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2024, 09:27

Dragana Mirković je ćerki dala ime po popularnoj pevačici! (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković nosi ime po popularnoj pevačici iz devedesetih godina. 
Balkanska zvezda Dragana Mirković iznenadila je mnoge odlukom da nakon 24 godine stavi tačku na svoj brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Iako je njen privatni život često bio van očiju javnosti, nedavno otkriće je privuklo pažnju medija - ime njene ćerke, koja nosi ime po Manueli Đurović iz grupe "Twins".
Dragana je oduvek nastojala da sačuva privatnost svoje porodice, a posebno je vodila računa o željama svoje dece, Manuele i Marka, da ih ne eksponira previše u medijima. Međutim, kako su godine prolazile, javnost je imala priliku sve češće da vidi Draganih naslednike, što je dovelo do otkrića ovog detalja....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.