Dragana Mirković je MAŠTALA o velikoj SVADBI, a udala se pred 20 ljudi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 22:29

Dragana Mirković je MAŠTALA o velikoj SVADBI, a udala se pred 20 ljudi! (FOTO)

Pevačica nije dobila venčanje kakvo je želela, ali jeste muža...

Kada se Dragana Mirković pre 20 godina udala za Tonija Bijelića, ceo region je preneo tu vest, iako su venčanje organizovali za svega dvadesetak ljudi. Međutim, u mladosti je, kao i svaka žena, maštala o velikoj svadbi, što joj se nije ispunilo zbog okolnosti na koje nije mogla da utiče.

Mnogi su devedesetih godina mislili da će da se uda za tadašnjeg dečka, ali je Dragana, ipak, smatrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je za to rano.

– Na udaju i brak još ne pomišljam. Mlada sam, ima vremena. Taj momak je prvi pravi u mom životu, mada mi niko ne veruje, misle da foliram – istakla je Mirkovićeva 1990. godine za „Sabor”, a zatim ispričala kakvo bi venčanje želela da ima jednog dana.

– Prva želja je da to bude najsrećniji dan u mom životu. Samim tim, biće sve specijalno i savršeno. Ne pada mi na pamet da bežim i tajno se venčam. Biće velika svadba jer imam mnogobrojnu familiju. Obavezno ću biti u beloj venčanici, a ostalo će ići po protokolu. Mnogo toga zavisi i od mog budućeg mladoženje, ali dosad nisam podrobnije razmišljala o tom svečanom trenutku, jer nije bilo prilike. Moram priznati da me udaja malo i plaši – ispričala je iskreno Dragana.

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) Lis 4, 2019 u 8:38 PDT

Iako na kraju to nije zavisilo od njenog supruga, već od političke situacije, došlo je do toga da venčanju nisu mogli da prisustvuju pevačicini roditelji.

– Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i, jednostavno, bila srećna, i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – izjavila je Dragana jednom prilikom.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.