Dragana Mirković i Vuk Mob: Duet - Proklet rođen!

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković i Vuk Mob: Duet - Proklet rođen!

Dragana Mirković i reper Vuk Mob snimili su duet "Proklet rođen"! Pevačicu u ovakvom izdanju do sada nismo videli.

Folk zvezda Dragana Mirković poslednjih godina, kako sama kaže, objavljuje samo pesme za svoju dušu i uživa u tome, a najnovija koju je snimila je duet sa reperom Vukom Mobom "Proklet rođen". Za ovu pesmu Dragana i Vuk su snimili spot, a stajling u kom su više je reperski nego folk, te Mirkovićeva izgleda drugačije nego što je njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << publika navikla.

Nakon objave ove fotografije na Instagram profilu Dragane Mirković, komentari fanova su različiti ali prednjače oni koji smatraju da je pevačica ovakvim stilom ustvari krenula nekim pogrešnim putem, a jedan od fanova je iskomentarisao:

"Iako unaprijed znam da će ovo biti sigurno hit i slušano, smatram da nije to taj stil koji ide i kroz koji pamtimo "Luče iz Kasidola". Vuk Mob je početnik za razliku od ikone muzike uz čije pjesme su generacije odrasle. Vrati se baladama i počasti nas nekim novim remek djelom baš onako kako ti znaš da nas iznenadiš."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dragana Mirković KAKVU DO SADA NIKO NIJE VIDEO u duetu sa Vukom Mobom!

Izvor: Press, 25.Apr.2018

. Folk zvezda Dragana Mirković poslednjih godina, kako sama kaže, objavljuje samo pesme za svoju dušu i uživa u tome, a najnovija koju je snimila je duet sa reperom Vukom Mobom "Proklet rođen".

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.