Dragana Mirković POSLE GODINU I PO DANA stigla u Kasidol! Pevačica napravila set fotografija, pa pokazala OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 00:03

Dragana Mirković POSLE GODINU I PO DANA stigla u Kasidol! Pevačica napravila set fotografija, pa pokazala OVO!

Uživa!

Zbog ograničavanja usled korona virusa, Dragana Mirković godinu i po dana nije bila u Srbiji.

Čim su mere popustile, Dragana je došla u Srbiju i nakon održanog nastupa u Malom Zvorniku, uputila se u rodni Kasidol, koji se nalazi nadomak Požarevca.

Iako važi za jednu od najbogatijih srpkinja u svetu, Dragana Mirković ne krije odakle je i redovno posećuje Srbiju.

Ona je, odmah po dolasku u Kasidol uradila nekoliko fotografija u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvorištu i podelila sa fanovima na svom Instagram profilu, pokazavši im kako uživa u svom rodnom selu.

Osim što nema komplekse, Dragana je i veoma humana i proteklih dana svaki nastup koji održi, ona je odlučila da deo novca od koncerata da u dobrotvorne svrhe, a pored toga nikada nije krila svoje poreklo i oduvek je s ponosom govorila da je iz Kasidola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.