Dragana Mirković: Ne želim koncert u Beogradu

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2013, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković: Ne želim koncert u Beogradu

Pevačica je otkrila da ne planira koncert u prestonici koji bi mogao da bude kruna njene karijere.

Dragana Mirković i posle toliko godina na estradi ređahit za hitom. Njen album je mesecima najslušaniji i najprodavaniji od svih domaćih pevača, ali uprkos tome pevačica ne planira da peva u Beogradu.

– Pa ja sam se potajno nadala i verovala sam u uspeh novih pesama. Dvadeset osam godina sam na estradi i iskreno, nakon toliko uspešnih albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i hitova iza sebe, ipak nisam očekivala da ću izazvati baš ovoliku reakciju - izjavila je Dragana Mirković za „Pulsonline“.

Dragana je dodala da ne planira da pravi ni koncert u Beogradu povodom svog dvadesetog albuma.

– Ne volim da sam u centru pažnje. Za mene bi to bio veliki psihički pritisak i daleko mi više prija da radim ovako kako sada radim – povučena i van žiže javnosti. Neću praviti koncert u Beogradu - rekla je Dragana.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana Mirković: Ne želim koncert u Beogradu

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2013

Dragana Mirković je proteklih nekoliko meseci pobednica mnogih anketa, među kojima da je njen album u ovom trenutku najbolji, da su njene nove pesme najslušanije, ali i da je trenutno najhumanija osoba na estradi.

Nastavak na Svet plus...

Dragana Mirković: Koncert u Beogradu bio bi preveliki pritisak za mene!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jan.2013

Dragana Mirković i posle toliko godina na estradi ređa hit za hitom. Njen album je mesecima najslušaniji i najprodavaniji od svih domaćih pevača, ali uprkos tome pevačica ne planira da peva u Beogradu. – Pa ja sam se potajno nadala i verovala sam u uspeh novih pesama. Dvadeset osam godina sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.