Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Katić postala zaštitno lice hotela!

Dragana Katić postala je zaštitno lice jednog hotela, koji je juče otvoren u Beogradu. Spektakularnom žurkom, koju je predvodio bend Dejana Kostića, otvoren je pomenuti objekat, koji u svom sastavu ima i ekskluzivni restoran, pa je osim naše poznate voditeljke, muze ovog hotela, žurki prisustvovalo i mnogo zvanica iz javnog života Srbije. Okupili su se The post Dragana Katić postala zaštitno lice hotela! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MUZA! Dragana Katić postala zaštitno lice hotela!

Izvor: Svet, 22.Sep.2019

Dragana Katić postala je zaštitno lice hotela “Nota”, koji je juče otvoren u Beogradu.. fbt . Spektakularnom žurkom, koju je predvodio bend Dejana Kostića, otvoren je pomenuti objekat, koji u svom sastavu ima i ekskluzivni restoran, pa je osim naše poznate voditeljke, muze ovog hotela, žurki...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.