Dragana Katić i Žika Jakšić zablistali u finalu Nikad nije kasno - Evo kakve nagrade očekuju POBEDNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 22:58

Dragana Katić i Žika Jakšić zablistali u finalu "Nikad nije kasno" - Evo kakve nagrade očekuju POBEDNIKA

Uzbuđenje raste!

Došlo je vreme da se posle 10 mesečnog odricanja i borbe. talenat, rad i zalaganje nagradi i odaberu pobednici osme sezone najemotivnijeg šou programa „Nikad nije kasno“.

Dvanaest veličanstvenih kandidata boriće se večeras za laskavu titulu koja će biti odabrani od stane publike putem SMS glasanja, onlajn putem Fejsbuka i glasova žirija koji će svoj sud dati putem lajv uključenja koji čine eminentne ličnosti iz sveta muzike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pobednici će osim statue, dobiti i pesmu, kao i kompletan marketing od strane Grand produkcije.

Veliko finale otvoreno je na najbolji mogući način uz pesmu „Sve je ljubav“ koju je uživo izvela Snežana Đurišić koja će se zajedno sa Harisom Džinovićem i Sašom Miloševićem Maretom naći u žirijskim stolicama.

Dragana je, zatim, podsetila koji pevači će birati jednog od pobednika: Dejan Petrović, Goca Tržan, Željko Samardžić, Dušan Svilar, Tanja Savić, Kiki Lesandrić, Elvira Rahić, Tijana Dapčević, Mirza Selimović, Jasna Gospić, Dženan Lončarević, Milan Đurđević, Neda Ukraden, Šerif Konjević, Kaliopi, Bora Đorđević, Saša Matić, Dragan Kojić Keba.

Čast da otvori finalno veče imala je Miglena Nikolova Megi koja je nastupila prva i koja je zablistala u dugačkoj nežno roze haljini sa šljkocama, a njen stajling odmah je pohvalila Snežana Đurišić.

Megi je odlučila da na samom početku razgali pubiliku numerom “Dok je mene, dok je pesme” od Vide Pavlović koja je nagrađena gromoglasnim apaluzom, ali i pohvalama od strane članova žirija.

Au šta da kažem. Dosledno jednog velikog pevača poput Vide Pavlović. Divno ste to uradili, emocija, bravo, svaka čast- poručila je Snežana, a komplimentima se pridružio i Haris.

Bio sam amlo skeptičan obzirom da je ovo jako teška pesma. Ja se ne bih usudio da je pevam, možda u nekom posebnom raspoloženju, ali vi ste je optevali bolje od pola aktuelnih kolega koji se bave ovim poslom koji su profesionalci– dodao je Džinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.