Draga Jovana, ja sam tek sad shvatio... Joksimovićeva doživela ŠOK situaciju zbog reči gosta usred programa uživo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 16:13

"Draga Jovana, ja sam tek sad shvatio..." Joksimovićeva doživela ŠOK situaciju zbog reči gosta usred programa uživo

Voditeljka se dobro snašla u trenutku.

Voditeljka Jovana Joksimović u jutarnjem programu K1 televizije, "Uranak", ugostila je našeg proslavljenog reditelja Radoša Bajića. Reditelj je ušetao u studio ne razmišljajući o tome da program ide uživo, a onda se i sama voditeljka nasmejala zbog situacije koja je usledila.

- Ja imam tremu, razgovarati sa Jovanom - rekao je naš proslavljeni reditelj, a potom je seo na kanabe i dodao:

- Ne znam kako da se namestim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moram malo da prikrijem i stomak, a ne mogu da ga uvlačim - dodao je.

Kada je voditeljka krenula da mu postavi pitanje, Bajić se zbunio, a potom i shvatio da je sve vreme u programu.

- Draga Jovana, ja sam tek sad shvatio, kada sam seo na ovo kanabe, da smo mi u programu. Pozdravljam vaše gledaoce. Inače, ovo će biti jako zanimljivo i pojaviće se na mrežama - rekao je Radoš i svojom izjavom slatko nasmejao Jovanu Joksimović.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.