Doživeo je SAOBRAĆAJKU Uzrujana Stanija saznala da je Asminu smrskan automobil - uzaš...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 17:48

"Doživeo je SAOBRAĆAJKU" Uzrujana Stanija saznala da je Asminu smrskan automobil - uzaš...

Au, strašno...

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević doživela je nervni slom kada je saznala da je njen verenik Asmin Durdžić u navodnom braku sa Aneli Ahmić, koja je u rijalitiju ,,Elita" iznela tvrdnje da joj je ona ukrala muža.

Stanija sada otkriva prvi put da je Asmin u jednom trenutku, nedavno imao saobraćajnu nesreću, nakon što ga je ona poslednji put blokirala.

- I onda je on mene i dalje lagao, bio je haos. Stalno blokiraš, odblokiraš, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taman smo se odblokirali, išlo je ka boljoj komunikaciji, onda poslednji blok, kad je bio, tad je doživeo saobraćajku, auto je smrskao... Ljudi ni ne znaju za neke haose, ali on se borio sve vreme. Stvari koje sam ja njemu izgovarala, stvarno ću morati da mu se izvinim, nisam znala kome šta da verujem - ispričala je Stanija u Ekskluzivno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.