Doživela sam nasilje... Milica Pavlović PROGOVORILA  o teškom periodu iza sebe, evo kako se SADA OSEĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2021, 23:34

"Doživela sam nasilje..." Milica Pavlović PROGOVORILA o teškom periodu iza sebe, evo kako se SADA OSEĆA

Iskreno...

Pevačica Milica Pavlović radila je jednu kampanju na crnogorskom primorju i tom prilikom u ulozi reportera govorila za emisiju ''Premijera - Vikend Specijal''.

- Prijalo mi je da malo pobegnem od gradske gužve i ludila ovde - započinje pevačica.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

- Ja sam odlično, mislim da tako i izgledam , u punom sjaju se vraćam za Beograd. ''Crna jutra'' su postala hit, i ovde me ljudi zauistavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da čestitaju, i drago mi je, jer sam doživela nepravdu. I dalje mi je gorak ukus u ustima jer sam doživela sajber nasilje. To je bolno, ali znam da je moja namera bila ispravna, ja tu pesmu vidim isključivo kao lepu - priča Milica.

- Jako mi fali muzika i teško mi pada što ne nastupam - dodaje Pavlovićeva.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.