Doživela goru tragediju od Lauševića: Pamtimo je kao Violetu Striptizetu - došla da se oprosti od Žarka

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 23:05

Doživela goru tragediju od Lauševića: Pamtimo je kao Violetu Striptizetu - došla da se oprosti od Žarka

Među glumicima koji se došli da odaju poslednje zbogom bila je i ona.

Žarko Laušević, jedan od najvećih glumaca svoje generacije, kremiran je danas na Novom groblju u Beogradu.

Kolege su se od njega nešto ranije oprostile na komemoraciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu gde se okupio veliki broj domaćih glumaca koji su hteli na ovaj način da odaju poštu slavnom glumcu pre nego što ga isprate na večni počinak na Novom groblju.  

Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od glumica koja se uplakana pojavila u pozorištu bila je i Olivera Viktorović Đurašković, glumica koju domaća publika najviše pamti po ulozi Violete  striptezete u filmu "Žikina ženidba". Njen život je obeležila i velika tragedija.

 Violeta nije mogla da sakrije suze i došla je u JDP sa podbulim očima od plakanja.

 Inače, Olivera je ćerka glumca Mihajla Viktorovića kog domaća publika najviše pamti po ulozi Ciganovića u seriji "Bolji život". Mihajlo je preminuo krajem septembra 1998. godine, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana kao i Ivan Bekjarev.

Podsetimo, pre nekoliko godina ova glumačka porodica doživela je i tragediju. Naime, unuka glumca Mihajla Viktorovića, Teodora je ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Đukić, zbog čega se trenutno nalazi na služenju zatvorske kazne od 30 godina. U trenutku zločina u stanu je bila i njena tada šestomesečna ćerka.

Tada se za medije oglasila upravo Olivera Viktorović, koja je Teodori tetka, i istakla da je sa sestričinom prekinula svaki kontakt 2006. upravo zbog njene zavisnosti od droge i alkohola.

- Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - izjavila je Olivera za domaće medije nakon tragedije 2015. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.