Došlo je do ISKLJUČENJA: Veliki šef hitro reagovao i povukao NEOPHODAN POTEZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 18:49

Došlo je do ISKLJUČENJA: Veliki šef hitro reagovao i povukao NEOPHODAN POTEZ

Ovo se čekalo i očekivalo.

Iako je Dan žena u Beloj kući započeo burnim svađama i psovkama, Veliki Šef organizovao je učesnicama "Elite" posebno iznenađenje, pa su se odmah zaputile u diskoteku, kako bi ovaj dan proslavile kako dolikuje.

Veliki Šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, a ovonedeljni vođa Lejdi Di pročitala je o čemu je reč.

Draga Elito, čestitamo svim ženama 8. mart. Pozdrav, Veliki Šef - navedeno je u pismu u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su muškarci isključeni, jer je današnji dan posvećen samo pripadnicama lepšeg pola, logično.

Nakon što je svim damama čestitao njihov dan, on je poslao poklone koji su lepši pol u Beloj kući oborili s nogu, a zatim je započelo slavlje.

Žurka je krenula tako što je Samir Ramović otpevao pesmu Olivera Mandića ''Odlazim, a volim te'' i time očarao lepši pol, dok su muškarci pravili društvo damama i trudili se da im ulepšaju njihov dan.

Samir je svojim glasom očarao cimerke, pogotovo što ga nisu očekivale!

Pored toga, učesnice "Elite" danas su posebno raspoložene i srećne, jer su im pristigli pokloni od najbližih i podrške. One nisu mogle da sakriju radost zbog poklona i pažnje, a pored darovfa, svaka od njih dobila je i prelepe bukete cveća, koji su upotpunili euforiju ovog posebnog datuma za svaku damu. Takmičarke Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Žana Omnia, Vanja Živić, Jovana Cvijanović i Jovana Tomić Matora su sve bez izuzetka pokazale kako im prijaju i najmanji znaci pažnje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.