Došla si ovde da radiš! Jovana Jeremić UPOSLILA ĆERKU, pa joj zapoveda na svakom koraku, nema lenčarenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:30

"Došla si ovde da radiš!" Jovana Jeremić UPOSLILA ĆERKU, pa joj zapoveda na svakom koraku, nema lenčarenja

Voditeljka ništa ne prepušta šansi, pa je odlučila da na vreme nauči svoju naslednicu svemu što zna o svom zanatu.

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, često na posao sa sobom vodi i petogodišnju ćerku - Leu.

Međutim, Lea danas nije bila samo gost, već je dobila i prvo zaduženje. Na Jovaninom Instagram je storiju možemo videti kako marljivo sluša mamine naredbe i već radi na sticanju radnjih navika.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hajde Lea da pomogneš majci. Kako sam te učila da se nose novine? Novine se ne nose tako. Došla si da radiš, hajde podigni ruke, uhvatiš ispod novinu, tako u ruku, nonšalantno i kreni. Polako, idi gore u redakciju, a ne kao seljanka da nosiš novine - pričala je Jovana maloj Lei.

Takođe, Jovana se juče, povodom Dana žena 8. marta, oglasila na svom Instagram profilu rekavši:

- Što se mene tiče, za 8. mart mi ni slučajno ne kupujte cveće. S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno - napisala je.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.