Došla sam DA VRATIM DUG Ova pevačica JE SPECIJALNI GOST na jubilarnom koncertu Dragane Mirković

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 21:38

"Došla sam DA VRATIM DUG" Ova pevačica JE SPECIJALNI GOST na jubilarnom koncertu Dragane Mirković

Pevačica Zorica Brunclik večeraas se pojavila na koncertu svoje koleginice Dragane Mirković u Štark Areni.

Onog trenutka kada je najavila spektakl u Areni na kome će proslaviti svojih 40 godina karijere, Dragana Mirković je publici obećala da će dati sve od sebe da im priredi događaj za nezaborav.

Krunisanje njene karijere podržao je i veliki broj kolega i prijatelja. Među prvima su došli Goga Sekulić, Željko Šašić, Branka Sovrlić, Husa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zorica Brunclik i Kemiš. Ekipa portala Srbija Danas iskoristila je priliku da sa Zoricom porazgovara pred koncert.

- Imamo mnogo provedenih dana zajedno, mnogo dugo se znamo. Znam je kao devojčurka jednog, imamo mnogo privatnih fešti. Imale smo mnogo privatnih događaja, gde smo pevale za našu dušu, što mnogi nikada neće moći da čuju i vide. Anegdota nije bilo, ne znam da li bi vama bilo interesantno - istakla je Zorica i otkrila nam da će večeras njih dve zapevati zajedno na velikoj bini.

- Zajedno ćemo da zapevamo. Došla sam da vratim dug. Dragana je bila gost za 20 godina moje karijere i za 40, a sada sam ja tu da uveličam ovo njeno slavlje - navela je ona pred kamerama medija.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Od OVOGA srce može da stane" Kraljica Balkana priredila OGROMNO IZNENAĐENJE fanovima u Areni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 01:11

Posebno je nešto zaigralo u predelu pluća svima koji su saznali da je koncert humanitarnog karaktera, te će sreću doneti ne samo publici u Areni, već i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" u korist...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ceca zamalo NAPUSTILA Beograd: Dok je Dragana Mirković TRIJUMFOVALA u Areni, evo GDE se nalazila Ražnatovićeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Sukob ne jenjava decenijama unazad...Onog trenutka kada je najavila spektakl u Areni na kome će proslaviti svojih 40 godina karijere, Dragana Mirković je publici obećala da će dati sve od sebe da im priredi događaj za nezaborav...Mirkovićeva je oborila rekord posete, a specijalnim efektima na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.