Došao do tačke NEPREPOZNATLJIVOSTI - evo kako je Boki 13 izgledao PRE plastičnih operacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 09:32

Došao do tačke NEPREPOZNATLJIVOSTI - evo kako je Boki 13 izgledao PRE plastičnih operacija

Retki su ti koji bi ga danas prepoznali.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac.

On je u Skoplju osuđen na devet godina zatvora, a kako prenose tamošnji mediji, on je pušten na slobodu.

Boki 13 je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora, a nedavno je pušten da se brani sa slobode zbog lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravstvenog stanja, kako je rekao njegov advokat Vladimir Tufegdžić za medije.

Razlog je njegovo loše zdravstveno stanje, zbog čega je Krivični sud nakon što se upoznao sa svim lekarskim izveštajima sa više klinika i više lekara odlučio da ga pusti iz zatvora.

Međutim, malo ko zna kako je Boki 13 nekada izgledao. Jovanovski je bio bucmasti, smeđokosi tinejdžer; a teško da bi neko danas mogao da njegovu prošlost dovede u vezu sa šoumenskom karijerom koju je izgradio.

Ekscentrični Makedonac svojevremeno je "žario i palio" po beogradskim ulicama i klubovima, a pre hapšenja delimično se povukao iz javnosti i vratio se u rodnu zemlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.