Donna Ares biografija

Izvor: Poznati.info, 17.Jun.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donna Ares biografija

Donna Ares je pevačica koja je ostvarila veliku muzičku karijeru. Objavila je mnogo pesama koje su postale hitovi i albuma s kojima je dokazala kako se radi o pravoj kraljici estrade na području cele bivše Jugoslavije.

Donna Ares je rođena kao Azra Kolaković 1. januara 1977. godine u Bosni i Hercegovini u mestu Bihaću. Već je kao mala otkrila veliku ljubav prema pevanju, pa se tako kao mala počela baviti pevanjem.

Veliki talenat je nasledila od roditelja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su isto tako bili muzičari, a imala je samo 14 godina kada je počela da nastupa zajedno sa bendom “Camino Verde” po lokalnim diskotekama. Sa samo 16 godina objavljuje prvu pesmu, a veliku popularnost je stekla zbog pesme “To mi nije trebalo”.

Prvi javni nastup imala je 1997. godine. Donna osim šta peva zna da svira klavir, a u slobodno vreme radi grafički i web dizajn. Popularnost pevačice je samo nastavila da raste posle njenog prvog pojavljivana na estradi. Radi se o velikoj zvezdi višestruko nagrađivanoj kao pevačica i autor godine.

Sa pesmom “Sviraj nešto narodno” započela je svoj put prema zvezdama, a u svojoj je karijeri dosada imala mnogo hitova koji su pronašli svoj put prema obožavaocima. Iza nje su mnoge popularne pesme: “Ja sam tatin sin”, “Godine”, “Idemo do dna”, “Ja bih kao ti”, “Da umrem od srama”…

Autor: Sanja, Foto: www.donna-ares.com

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.