Doneta KONAČNA odluka - Njih dvoje će NAPUSTITI Belu kuću: Pred ODLAZAK otkrivena šokantna istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:40

Doneta KONAČNA odluka - Njih dvoje će NAPUSTITI Belu kuću: Pred ODLAZAK otkrivena šokantna istina

Lejdi Di izabrala je Samira i Žanu za svoje potrčke.

U toku sinoćne emisije "Pretres nedelje i Izbor potrčaka", Lejdi Di izabrala je svoje potrčke.

- Koga biraš za potrčke? - pitao je Milan.

- Boža i Uroš neka ustanu, Anđelo i Slađa, Maja i Janjuš, Danijel i Jovana, Sara i Luka Majčica, to je to - rekla je Lejdi.

- Sad ih spuštaj polako - rekao je Milan.

- Moj izbor za potrčke su Samir i Žana, ja smatram da Žana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gaji neke emocije prema Samiru, vidim da baš postoji neka komunikacija dobra i privlačnost, sa Žanine strane postoje neke emocije ali Samirove i ne toliko - rekla je Lejdi

- Mislim da se Dragani svideo Samir i da sad proverava njega, jasno mi je zašto je ovo uradila, Samir i ja ćemo se družiti samo, lepo ćemo se dužiti i odmoriti - rekla je Žana.

Žana je iznela istinu da između nje i Samira samo postoji neraskidivo prijateljstvo, a da je Lejdi Di ta koja želi da Samira odalji od Kačavende zbog simpatja koje gaji prema njemu.

Njih dvoje će napustiti Belu kuću i vreme provoditi u izolaciji.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.