Domaći serijski program Prve televizije najgledaniji

Izvor: Prva.rs, 18.Sep.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći serijski program Prve televizije najgledaniji

Na prvom mestu liste 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera nalazi se serija „Istine i laži“ sa 28.3 odsto udela u gledanosti ostavivši tako konkurentski program daleko iza sebe. Drugu poziciju najgledanijih sadržaja zauzela je serija „Urgentni centar“, a u top sedam najpopularnijih sadržaja su i serija „Pogrešan čovek“ koja je takođe sinoć imala izuzetno uspešnu premijeru kao i dokumentarni serijal „Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem“. Noćni žurnal je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u samom vrhu gledanosti ove liste.

Zahvaljujuemo gledaocima na ukazanom poverenju. Pratite i večeras najpopularnije domaće serije: „Pogrešan čovek“ u 20 časova, „Istine i laži“ u 21 sat i „Urentni centar“ u 22 sata. Emisija „Dosije“ je na programu od 23 časova.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.