Domaći film “Amanet” u zvaničnoj selekciji Montrealskog festivala

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći film “Amanet” u zvaničnoj selekciji Montrealskog festivala

Film “Amanet” mladog reditelja Nemanje Ćipranića ušao u zvaničnu selekciju Montrealskog filmskog festivala.
Ovo je priča o Todoru (Ljubomir Bulajić), vrednom i ambicioznom studentu koji živi skromno sa majkom (Danica Maksimović) u čijem životu se na čudan način pojavljuje Višnja (Milena Živanović), trudna devojka kojoj je očajnički potrebna Todorova pomoć i zaštita.
Njihov odnos veoma brzo prerasta u ljubav, koja se dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zakomplikuje kada Todor odluči da prihvati da uspostavi vezu sa ocem (Svetozar Cvetković), uspešnim biznismenom koji ih je davno napustio.
Ubrzo će se postaviti pitanje ko je uopšte Višnja, ko su negativci, a ko heroji i da li ih uopšte ima.
Premijera filma “Amanet” zakazana za 14. oktobar u beogradskom Sava Centru.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Domaći film “Amanet” u zvaničnoj selekciji festivala u Montrealu

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Film “Amanet” mladog reditelja Nemanje Ćipranića ušao u zvaničnu selekciju Montrealskog filmskog festivala...Ovo je priča o Todoru (Ljubomir Bulajić), vrednom i ambicioznom studentu koji živi skromno sa majkom (Danica Maksimović) u čijem životu se na čudan način pojavljuje Višnja (Milena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.