Doktori upozoravaju: Lakše malo Kim, to je previše seksa

Izvor: Scandal.rs, 18.Mar.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori upozoravaju: Lakše malo Kim, to je previše seksa

Doktori slavne rijaliti zvezde Kim Kardašijan su je upozorili kako se previše seksa sa svojim suprugom i savetovali da bi joj, u nameri da zatrudni, više efetka donelo da ima polni odnos jednom dnevno.

34-godišnja Kim je objasnila kako je pokušavala da radi sve savršeno kako bi ponovo zatrudnela i da postoji lista stvari koje ne bi trebalo da radi, a nje se navodno pridržavala osam do deset meseci.

To nije urodilo plodom i sada joj više ništa nije jasno. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je odlučila da promeni taktiku.

Gotovo je s tim. Prestajem da pokušavam i mislim o tome, zato sam i kosu ofarbala u plavo“, izjavila je Kim koja se sa svojim suprugom, reperom Kanjeom Vestom seksa i do 15 puta dnevno kako bi njena ćerka Nort što pre dobila brata ili sestru.

Dodala je kako je zbunjena činjenicom da ljudi koji ne žele da imaju decu nemaju problema s trudnoćom kao recimo tinejdžerke koje zatrudne u dve sekunde.

Kada ne želiš, zatrudniš bez problema“, zaključila je Kim.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.