Dok svi bruje o POMIRENJU, evo šta radi Ana Korać: Starleta nakon rođendana sina HITNO NAPUSTILA SRBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:12

Dok svi bruje o POMIRENJU, evo šta radi Ana Korać: Starleta nakon rođendana sina HITNO NAPUSTILA SRBIJU

Starleta Ana Korać je dospela u središte interesovanja javnosti nakon što se pročulo da je navodno stavila tačku na brak. Međutim, par se pomirio i čini se da im dobro ide...

Ana Korać i njen partner, javnosti poznat kao Coka, napravili su gala slavlje početkom nedeljepovodom prvog rođendana sina Matea.

Starleta inače uživa u majčinstvu i životu sa svojim partnerom.

Ana se danas oglasila putem svog Instagram profila i podelila nove fotografije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na prvoj fotografiji je pozirala sama, te su se mnogi pitali sa kim je, ali je sledeća fotka pokazala kako uživa sa svojim partnerom.

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Coka je uzeo svoju dragu na krila, a fotografija je zabeležena kraj palmi i na belom pesku, pa se može zaključiti da je par otišao malo da uživa na nekoj luksuznoj lokaciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.