Dok su kamere ugašene: Maca se zadovoljava krastavcem, Atina organizuje orgije, a Marko sprema “vrelu igru”!

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok su kamere ugašene: Maca se zadovoljava krastavcem, Atina organizuje orgije, a Marko sprema “vrelu igru”!

Ukućani su se, pošto ih je Milomir Marić obavestio da se kamere u kući gase na 24 sata, dogovorili da to “slobodno vreme” maksimalno iskoriste.

“Maca je oduševljeno rekla da će konačno moći da se zadovolji, kao i da će poludeti koliko je napaljena, te će možda iskoristiti i krastavac”, rekao je izvor koji radi na ovom projektu.

Kao i Maca i Marko Perović Crnogorac je jedva dočekao da ugase kamere i odmah je zapretio ukućankama da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << im prirediti vrelu igru, čak je devojkama rekao da će da ih “izlupa mačorom po glavi”, što je naljutilo Emu jer se nadala da će konačno moći malo da se osame.

Glavni organizator orgija je navodno Atina Ferari koja je prva predložila cimerima da se “ižive kao da su na ekskurziji”.

Svoje želje ispunile su i Maca, Ema i Jelena Golubović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.