Dok si se KOCKAO i OPIJAO, ta ŠUGAVA Miljana je bila majka detetu! Marinkovića optužili da je PROBISVET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 08:19

"Dok si se KOCKAO i OPIJAO, ta ŠUGAVA Miljana je bila majka detetu!" Marinkovića optužili da je PROBISVET!

Udaraju ga tamo gde je najtanji!

Tokom sinoćne emisije Pitanja gledalaca, tresla se Bela kuća kao i obično, jer pitanja koja je voditeljka Ivana Šopić pripremila za zadrugare, malo je reći da su bila šokantna. Jedno od pitanja bilo je upućeno i Ivanu Marinkoviću.

- Jutros si u razgovoru sa Mikicom nju nazvao šugava Miljana. Imaš li malo stida, ta šugava Milajana je majka tom detetu pet godina i omogućila je da ima sve, dok si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ti kockao, opijo i ko zna šta još - glasilo je pitanje.

- Nisam mislio na Miljanu Kulić, nego na Miljanu Popović. Mi nismo pričali o Miljani Kulić, pričali smo o situaciji koja se juče dešavala, šta je bilo noćas i kad sam rekao za Slađu i Miljanu Popović. Ja sam rekao Miljani i Slađi da će sledeće godine da budu radodajke o kojima će isto da se priča kao o Sanji - rekao je Ivan.

- Problem je nastao jer sam Sanju pitala neke stvari, a Sanja je njihova. On je mene hteo da ugasi i ućutka jer niko njihov nema pravo da napada nekog ko je njihov. Meni je to bilo sumnjivo, oni su branili i pravili se blesavi, a onda Ivan ustane i degradira - pričala je Miljana.

- Ona je navijala da izađe nešto što nisu objansili ni Janjuš, ni Sanja, a ni Marko. Ona je bila ispod pokrivača sa Rodnijem, a Sanja se jako uzbudila da to objasni. Miljana, ja ne mogu tebe toliko da uvredim koliko ti samu sebe vređaš jer se sama pomeraš na pola - nastavio je Marinković.

- Ne bi me iznenadilo, on je o meni pričao sve i svašta, ali ne bih zamerila i ne bih ulazila u raspravu. Smatram da ne laže i da bi rekao, a da je rekao ne bih dala tome ne značaju. Meni je drago što je prestao da pije i bolelo me je kad su ga nazviali alkoholičarem - dodala je Miljana Kulić.

- Reagovao bih, ali mislim da nije mislio na nju. Ja bih reagovao jer za tebe imam milion stvari da pričam - poručio je Zola.

- Ne bi imalo težinu. Ako sam rekao za Miljanu, šta bi ti meni rekao? - pitao je Marinković.

- Mislim da se foliraš za neke situacije, rekao si da si se promenio, a više puta si pao kad su ti poroci u pitanju. To je kao kad bih ja svaki dan ustajao i pričao da sam dobar čovek. Ovde kad bude devojka sa kojom si pravio probleme i gađao se šoljama, besmislene priče koje prodaje u narodu da dobije aplauz od baba - pričao je Čolić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAT ŽENE I LJUBAVNICE DO ISTREBLJENJA! Ana se obrušila na Anđelu - Zvezdan rastrzan između njih dve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023

Đuričićeva rešila da se povuče i da više ne vređa Ćurčićevu!..Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Ivana Šopić je pročitala pitanje za Anu Ćurčić...- Zašto je Anđela babas*ra? - glasilo je pitanje...- Tako mi je delovala - rekla je Ana...- Žena mi je bez razloga dva puta dobacila, to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SLOMILA SE PRED SVIMA! "Zašto je ne pustiš da bude srećna?" Marija Kulić nikad hladnije pričala o Miljani

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023

Rasplakala se!..Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Miljana Kulić doživela je emotivni slom, pa je završila u suzama...Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Mariji Kulić...- Zašto ne pustiš Miljanu da bude srećna? - pročitala je Dušica...- Pustila sam je pre nedelju dana, ne interesuje me...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.