Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se Dijana borila PROTIV OPAKE BOLESTI, jedan KOMENTAR JE RAZBESNEO SRBIJU!

Dijana Milojković postala je poznata javnosti kada je pobedila kao Mis Evrope 2014. godine. Poslednjih nekoliko poslednjihborila sa rakom, te je i javno nekoliko puta apelovala na sve devojke da se pregledaju kako ne bi imale bitku sa opakom bolešću. Sredinom juna Dijani se pogoršala stanje i širom Instagrama se apelovalo na dobrovoljno davanje krvi The post Dok se Dijana borila PROTIV OPAKE BOLESTI, jedan KOMENTAR JE RAZBESNEO SRBIJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ove poznate dame su se borile LAVOVSKI do KRAJA ŽIVOTA!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2019

Smrt misice Dijane Milojković, koja se do poslednjeg dana borila protiv opake bolesti, podsetio nas je na tragične i prerane odlaske poznatih zvezda srpske scene Srpska manekenka Tijana Milošević (30), top-model, umrla je od sepse 2011, a za njom je ostao sin koji je imao samo godinu dana, neutešni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.