Dok dušebrižnici komentarišu njen izgled, Jovana Švonja poručuje: Hvala plastičaru!

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok dušebrižnici komentarišu njen izgled, Jovana Švonja poručuje: Hvala plastičaru!

Iako se ovih dana u medijima često spekuliše o izgledu i plastičnim operacijama manekenke Jovane Švonje, ona je odlučila da stavi tačku na pogrdne komentare i diskusije povodom njenog izgleda.
Ona se javno obratila na popularnoj društvenoj mreži Instagram okačivši svoju fotografiju na kojoj se nalazi ona pre hirurških zahvata.
Manekenka je u opisu fotografije napisala sledeće:
Hvala plastičaru: Šalu na stranu, nerado se sećam ovog perioda mog života, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali sam zahvalna na svemu lošem što mi se dogodilo jer bez svih tih oluja danas ne bih bila ista osoba. Fizičke promene tada bile su samo odraz jednog malog dela mene koji se potpuno raspadao iznutra. Da sam izgledala kako sam se osećala, sasvim sigurno bih bila najružnija žena na svetu”.

Hvala plasticaru 🤕 #tb Salu na stranu, nerado se secam ovog perioda mog zivota, ali sam zahvalna na svemu losem sto mi se dogodilo jer bez svih tih oluja danas ne bih bila ista osoba. Fizicke promene tada bile su samo odraz jednog malog dela mene koji se potpuno raspadao iznutra. Da sam izgledala kako sam se osecala, sasvim sigurno bih bila najruznija zena na svetu.
A photo posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jan 11, 2016 at 8:37am PST

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.