Događa se HISTERIJA: Urla i viče po Beloj kući - Marija izgubila kontrolu, kraj njene psihološke igre?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 16:37

Događa se HISTERIJA: Urla i viče po Beloj kući - Marija izgubila kontrolu, kraj njene psihološke igre?

Drama, drama, drama...

Marija Malivuk je danas doživela nervni slom kad je shvatila da više nema cigareta. Takmičarka "Elite" je plakala bez prestanka, a Lepi Mića joj je očitao bukvicu.

Vrištala je i uralala, a nije je omela ni činjenica da su oko nje bili okupljeni zadrugari.

- Ti si instant prijatelj, ja da kažem nešto što tebi odgovara, ti bi rekla da sam ti brat, nisam ti brat, ja samo komentarišem. Daj prostora da se vežeš, ne vezuj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se odmah. Tebi su cigarete ozbiljan problem - rekao je Mića.

- Ne plačem zato - rekla je Malivuk.

- Ti da imaš kafu i cigarete ne bi se ovako ponašala. Danas je rođendan tvoje ćerke, treba da budeš vesela, a ti se ceo dan svađaš šta je rekla Sara, Pablo, Predsednik - rekao je Mića.

Marija je nedavno zgrozila cimere i publiku dok je komentarisala Uroša Stanića.

- Ja sam se njemu obratila i kao majka pošto imam dete njegovih godina, starije. To nije uspelo. Sada ću ti se obratiti onako kako ću ti se obratiti do kraja rijalitija. Sa mnom možeš da razgovaraš samo na distanci. Ako mi priđeš, ili ću te politi ili ću te pljuniti. Jedino što mi je žao u tvojoj priči je to što si imao teško detinjstvo. Slušaj, ja imam sina, pre neki dan si ga spomenuo i rekao da on može da bude kao ti. Moj sin nikad ne može da bude kao ti, i da je kao ti, ja bih ga uzela za ruku i skočila sa mosta ili bih ga izlečila. Ili ne bih imala sina ili ne bi bio kao ti! Kad budeš otišao kod psihijatra, videćeš šta ti sve fali. Ja bih se kolektivno samoubila sa sinom jer ne bih nikad dozvolila da imam sina kao što si ti  - istakla je Marija besramno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.