Dočekala svojih pet minuta! Rada Radenović voditeljka Zadruge!

Izvor: Svet, 29.Avg.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekala svojih pet minuta! Rada Radenović voditeljka Zadruge!

Iako je dugo nije bilo na malim ekranima, interesantnim i originalnim pristupom u emisiji “Rada sam” Rada Radenović zaslužila je poverenje kod čelnika Pink televizije i dobila mesto glavnog voditeljka novog rijalitija “Zadruga”.
Ovaj megalomanski projekat uveliko je u pripremi, a 6. septembra i publika širom regiona imaće priliku da vidi šta je Pink kompanija ove jeseni spremila za njih.
Pored Rade, na projektu će raditi i Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević.
SvetNemanja Kostić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Oni si voditelji najskupljeg rijalitija Zadruga!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2017

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, uprkos nagađanjima ko će se naci u ulozi voditelja, najskuplji rijaliti svih vremena imaće ih čak troje! Naime, kako stvari stoje, Zadrugu će iz studija voditi Radmila Radenović, dok će se u impozantnom kompeksu u Šimanovcima naći Ognjen Amidžić i Dušica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.